Mentalni trening za trenere

Napravite razliku postanite bolji trener!

Moje ime je Boris Stanković i osnivač sam studija za edukaciju “Mentalni trening”

Mentalni trening je postao nezaobilazan aspekt sportskog i ličnog razvoja. Kao trener, razumevanje i primena mentalnih veština su od presudne važnosti za unapređenje performansi sportista i podršku njihovom mentalnom zdravlju. Ovaj seminar pruža pregled ključnih koncepta i tehnika mentalnog treninga koje će vam pomoći da postanete efikasniji trener u ovoj oblasti.

Prevashodni cilj seminara je da svaki učesnik nakon edukacije razume osnove mentalnog treninga, te shodno tome, ima mogućnost efikasne i brze primene u svakodnevnom radu sa svojim sportistima. Seminari se održavaju dva puta godišnje i broj učesnika je ograničen.

Kome je namenjen?

> Seminar mentalnog treninga je namenjen svim onim ambicioznim trenerima koji žele da se usavršavaju i steknu neka nova znanja iz oblasti psihološke pripreme sportista. Mogućnost prijave imaju svi; bez obzira na uzrasnu dob, nivo (profesionalni, dečiji,amaterski sport) i vrstu spota (individualni, ekipni).
Seminar mentalnog treninga je namenjen svima onima koji su spremni učiti nešto što ne mogu nigde drugde. Ovo Vam je prilika da se priključite krugu malobrojnih trenera; da naučite tehnike i veštine mentalnog treninga; da postanete bolji trener!

Sigurno se pitate šta dobijate pohađanjem seminara, ovo su samo neke od tema koje radimo seminaru:

Efikasna komunikacija unutar ekipe

Vrste autoriteta

Vrste vođstva (leadership-a)

Motivaciona klima unutar tima

Odnos trener-igrač

Važne karakteristike za efikasno vođenje tima

Sve vezano za: motivaciju, koncentraciju, samopouzdanje, upravljenje emocijama

mentalni trening za trenere

Od čega se sastoji?

> Seminar je zamišljen kao dvodnevna edukacija tokom koje ćete dobiti brojne odgovore vezane za mentalnu pripremu sportista. Sadržaj seminara je takav da ćete dobiti praktične i lako primenljive alate uz pomoć kojih ćete kasnije raditi sa svojim sportistima na raznim poljima mentalne pripreme (npr. na samopouzdanju, motivaciji, koncentraciji, kontroli emocija, timskom zajedništvu…). Prevashodni cilj seminara je da svaki učesnik nakon edukacije razume osnove mentalnog treninga, te shodno tome, ima mogućnost efikasne i brze primene u svakodnevnom radu sa svojim sportistima. Seminar traje 2 dana (17. i 18. Jun 2023) i sastoji se od 2 bloka nastave od po 3h sa pauzom za ručak u trajanju od 2h u svakome danu.

Prijatan ambijent učiniće vaš boravak na seminaru još prijatnijim…

Seminar se održava u Beogradu (Beogradskog bataljona br. 4)