TIMSKI RAD
Da li Vaš tim ulaže puno napora kako bi fizicki i tehničko-taktički bio na odgovarajućem nivou a razultati nisu onakvi kakvi se realno očekuju? Da li Vaš tim, iako sjajno fiziči i tehničko-taktički pripremljen ne igra na nivou za koji je objektivno sposoban?

Da li se u tim situacijama zapitate kakva je mentalna snaga Vašeg tima? Da li ste do sada posvetili dovoljno pažnje metalnoj (psihološkoj) pripremi Vašeg tima?

Ono što je činjenica jeste da treneri provode veliki deo vremena radeći na fizičkoj, potpuno zanemarujući psihološku pripremu. Mi smo tu da vam ukažemo da je mentalni trening jednako važan činilac za uspeh u sportu kao kao i tehnička i fizička pripremljenost.
”I believe that brain is like a muscle; like any other, it can be improved.” Ivan Lendl, tennis hall-of-famer
Mi Vam možemo pomoći da podignete mentalnu pripremljenost Vašeg tima na jedan viši nivo i tako stvorite uslove da Vaš tim iskaže ceo svoj potencijal onda kada je najvažnije. Za najvišlje domete u sportu, fizička i tehnička pripremljenost nisu dovoljne. Mentalna snaga je upravo taj činilac koji pravi razliku između dobrih (prosečnih) i vrhunskih timova. Iskoristite priliku i budite uvek za korak ispred vaših protivnika, budite Vi ti koji će mentalnom snagom pobeđivati svoje protivnike!

Rad sa na nama će Vam omogućiti da se uspešno nosite sa izazovima i iskušenjima sa kojima se svakodnevno susrećete. Mi znamo kako da utičemo na:

• Timski duh i zajedništvo.

• Stvaranju dobre atmosfere i komunikacije unutar ekipe.

• Povećanje motivacije i posvećenosti sportu Vaše ekipe.

• Podizanju samopouzdanja Vaše ekipe.

• Očuvanju usesređenosti Vaše ekipe pod pritiskom značaja meča, medija, navijača, porodice...

• Vašu koncentraciju. Fokus.
“I am a member of the team, and I rely on the team, I sacrifice for it, because the team, not the individual, is the most important!” Mia Hamm