OSNIVAČ
BORIS STANKOVIĆ

Rođen u Vršcu 20.02.1983.

Završio Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,21. Odbranio diplomski rad na temu: „Razvoj bioenergetskih sposobnosti u fudbalu“ sa ocenom 10.

Završio dvogodišnje postdiplomske studije iz oblasti psihologije sporta na 2 renomirana evropska univerziteta: Lund University (Švedska) i University of Leipzig (Nemačka). Odbranio završni rad sa najvišom ocenom na temu: „The effects of self-talk on performance, self-confidence and anxiety among junior football players” (Uticaj self-talk-a na performans, samopouzdanje i nivo anksioznosti među fudbalerima juniorskog uzrasta).

Aktivno se bavio fudbalom od 1990 do 2009. Pre odlaska u instranstvo na postdiplomske studije radio kao fudbalski trener sa mlađim kategorijama.
U svom dosadašnjem radu na psihološkoj pripremi sportista radio sa polaznicima Sportske akademije u Malmeu, Švedska (Malmö Idrotts Academy).Tokom tog perioda najviše iskustva stekao u radu sa teniserima i fudbalerima. U Srbiji sticao iskustvo u radu sa igračima fudbalskog kluba OFK Beograd, kao i u individualnom radu sa teniserima i tekvondo borcima.

Najviše je ponosan na činjenicu da je tokom postdiplomskih studija u inostranstvu imao priliku da upozna i uči od najeminentnijih stručnjaka iz oblasti psihologije sporta kao što su: Robert Weinberg, Dan Gould, Albert Carron, Harold Riemer. Cilj mu je da stečeno znanje prenese i na srpske sportiste i da im razvije svest o značaju psihološke pripreme za uspeh u sportu.